Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Sprawne auto
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Sprawne auto
Autor Wiadomość
malinka

Post Odpowiedz z cytatem
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ostatnio zmieniony przez malinka dnia Sob Kwi 23, 2022 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Pią Gru 31, 2021 17:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Gru 31, 2021 17:10
safar

Post Odpowiedz z cytatem
Wiecie co skoro jesteśmy w temacie motoryzacyjnym to mam pytanie odnosnie oferty firmy http://www.malinafali.pl/wpis/operis-bus z Wrocławia, która specjalizuje się w wynajmie busów i autobusów z kierowcą. Niedługo organizujemy wyecieczkę i potrzebujemy taki autobus wynając. Czy cena u nich to cena atrakcyjna jak myslicie?
Nie Sty 23, 2022 11:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Janusz Bąk

Post Odpowiedz z cytatem
Kilka dni temu było mi dane przeczytać niezwykle atrakcyjny materiał. Jest on przejrzysty i posiada dużą ilość informacji. Rekomenduję zaznajomić się z tą witryną internetową. Spora ilość wpisów i bogata zawartość -największe błędy polskich kierowców .
Pon Sty 31, 2022 12:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
schankes

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, ja sama ostatnio zaczęłam się zastanawiać, w jakich sytuacjach można otrzymać Auto zastępcze OC sprawcy wezwanie do zapłaty. Koleżanka doradziła mi, żebym w wolnej chwili zgłosiła się do swojej agencji ubezpieczeniowej, ponieważ oni z pewnością będą w stanie odpowiedzieć na wszelkie moje pytania. I chyba tak zrobię
Czw Sie 25, 2022 08:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JacekW

Post Odpowiedz z cytatem
Powiem wam, że żarówki są bardzo wrażliwym elementem auta. Swoich szukałem jak zwykle na stronie wyszukiwarki wykaz żarówek VW Polo 9N - duża oszczędność czasu i pieniędzy
Pon Sty 09, 2023 10:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sana

Post Odpowiedz z cytatem
Ważną kwestię odgrywają także akcesoria samochodowe. Moim ostatnim zakupem była mata do bagażnika, z polecenia https://matadobagaznika.pl/ i muszę wam powiedzieć, że byl to strzał w 10
Czw Lut 23, 2023 10:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jacekbak221

Post Odpowiedz z cytatem
Wczoraj było mi dane przeczytać niezmiernie ciekawy tekst. Jest on konkretny i posiada ogromną ilość informacji. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na witrynie internetowej, a dowiesz się więcej odnośnie -serwis aut poznań.
Pon Lut 27, 2023 16:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JacekW

Post Odpowiedz z cytatem
A jeśli chodzi o wycieraczki samochodowe, to na co stawiacie? Cena czy jakość? Powiem wam, że wiele osób chwali sobie OXIMO jako tanią i przyzwoitą jakościowo opcję. Na pewno warto się zastanowić jak za taką cenę
Sro Maj 31, 2023 11:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
A czy macie doświadczenie z firmą http://royalskey.pl/kontakt/ ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy u nich właśnie nie wyrobić sobie kluczyki do mojego autka, bo potrzebowałabym zapasowe. Co wy na to? Czy polecacie tą firmę?
Pon Wrz 25, 2023 08:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś z was może tutaj https://www.detailing-house.pl/cleantle-deiron-man-1l-deironizer-do-czyszczenia-felg robił zakupy? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy kupić tam płyn do czyszczenia samochodu? Z tego co się dowiedziałam jest bardzo skuteczny i dobrze rozprawia się nawet z największym zabrudzeniem.
Pią Wrz 29, 2023 19:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Wrz 29, 2023 19:59
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: