Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
własna firma
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
własna firma
Autor Wiadomość
Igaell

Post Odpowiedz z cytatem
Przy prowadzeniu własnej działalności warto skupić się na tym co potrafimy robić, a resztę działań zlecić specjalistom.
Wto Sie 01, 2023 11:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Sie 01, 2023 11:17
Dozzik

Post Odpowiedz z cytatem
Ja już od jakiegoś czasu poważnie rozważam white label. Widzę, że teraz jest to coraz bardziej popularne. Kusi mnie to, bo nie muszę martwić się produkcją, tylko dostaję już gotowy towar, który mogę sobie spersonalizować pod swoją markę. Nie ponoszę kosztu zakupu maszyn potrzebnych do produkcji. Dla mnie to kolejny plus, bo kompletnie na takich rzeczach się nie znam. Cały swój czas chcę skupić na promocji produktów i white label mi to umożliwi. Ktoś z Was prowadzi biznes w ten sposób?
Sro Sie 09, 2023 09:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
A co możecie powiedzieć mi o firmie Transcash? Czy warto skorzystać z ich usług? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy nie postawić na usługi faktoringu? Wydaje mi się, że potem finansowanie transportu byłoby dużo wygodniejsze, a przynajmniej mogłabym cały czas kręcić wszystko bez postoju, czekania za terminowym płaceniem klienta itd.
Pią Wrz 01, 2023 13:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
amantadyna

Post Odpowiedz z cytatem
Podczas ostatniej inwentaryzacji w firmie byliśmy zaskoczeni skalą nieprawidłowości, a że robiliśmy to bardzo rzadko, trudno było o właściwą reakcję. Teraz zamierzamy skorzystać z usług firmy Rgis, która działa w każdym sektorze gospodarki, ma swoich specjalistów w wielu lokalizacjach i szybko reaguje na potrzeby klientów. Dzięki firmie Rgis inwentaryzacje będą u nas częstsze i będą przebiegały sprawnie i szybko.
Sob Wrz 23, 2023 20:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
qulfon

Post Odpowiedz z cytatem
Korzystanie z telemarketingu nie jest jakąś szczególną innowacją, ale jego brak jest przynajmniej w mojej firmie bardzo odczuwalny. Nie mam miejsca ani personelu, żeby stworzyć własny telemarketing, dlatego postanowiłem skorzystać z usług firmy Multicontact, która ma ogromne doświadczenie i odnajdzie w praktycznie każdej branży. Zajmują się sprzedażą przez telefon, umawianiem spotkań, pozyskiwaniem klientów oraz windykacją. Myślę, że z ich pomocą firma dostanie wiatru w żagle.
Sob Paź 21, 2023 15:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dozzik

Post Odpowiedz z cytatem
Dzień dobry, nasza decyzja o produkcji white label opisanych na stronie https://autopay.pl/baza-wiedzy/blog/ecommerce/white-label-a-private-label okazała się bardzo owocna. Pozwoliła na rozszerzenie oferty, zwiększenie zasięgu naszych produktów i pozyskanie nowych klientów. Jednak proces ten wymagał dużo pracy, kontroli i skrupulatności. Jeśli macie pytania dotyczące produkcji white label w swojej firmie, chętnie na nie odpowiem. Dzielcie się również swoimi doświadczeniami i refleksjami!
Wto Lis 14, 2023 08:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sana

Post Odpowiedz z cytatem
Chętnie dowiem się z jakich narzędzi bądź rozwiązań korzystacie, przy prowadzeniu własnej firmy? Ostatnio coraz cześciej słyszy się o faktoringu i zaletach jakie z niego płyną. Udało mi się nawet znaleźć namiar na firmę AFORTI Factor ale chciałabym też poznać wasze stanowisko.
Pią Lis 17, 2023 10:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aleksatom123

Post Odpowiedz z cytatem
Wieczorem udało mi się przeczytać szczególnie atrakcyjny materiał. Jest on nieskomplikowany i ma ogromną ilość wiadomości. Rekomenduję zapoznać się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się więcej odnośnie - usługi konfekcyjne.
Wto Lis 28, 2023 10:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mateusz.sikorski1992

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio było mi dane przeczytać niesamowicie rewelacyjny tekst. Jest on prosty i ma ogromną ilość informacji. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na domenie internetowej, a dowiesz się więcej odnośnie -zastrzeżenie znaku towarowego.
Wto Lis 28, 2023 12:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aleksatom123

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio udało mi się przeczytać niezmiernie atrakcyjny materiał. Jest on konkretny i ma dużą ilość informacji. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się wiele na temat -zarządzanie flotą .
Wto Lis 28, 2023 12:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maga

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli Twoja firma potrzebuje wymienić sprzęt IT, dostępne są usługi audytu i odkupu starych komputerów. Sprawdź na https://selkea.pl/odkup-komputerow Możesz u nich również zakupić sprzęt poleasingowy. My tak robimy Smile
Sro Gru 06, 2023 17:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
A mnie zainteresowało ostatnio rozwiązanie takie, jak voicebot do obsługi leadów . Pozwala on sprawniej obsługiwać leadów, praktycznie w ciągu krótkiej chwili dostarcza on odpowiedzi. Plusem jest również personalizacja kwalifikacji, automatyzacja wstępnej kwalifikacji liderów itp.
Wto Mar 26, 2024 16:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Titus

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli ktoś szuka sposobu na usprawnienie pracy w firmie, to warto zacząć od automatyzacji powtarzających się procesów, które niestety często prowadzą do błędów ludzkich, a co za tym idzie przestojów czy niepotrzebnych kosztów. Najwięcej tego typu problemów sprawia zarządzanie dokumentami, dlatego warto zadbać o obieg korespondencji https://www.logito.pl/moduly-systemu/moduly-standardowe/obsluga-korespondencji-i-spraw Rozdzielanie dokumentów ze względu na ich typ, archiwizowanie w celu późniejszego wglądu, przydzielanie dostępu do konkretnych plików tylko wybranym osobom czy integracja z innymi systemami. To wszystko skraca czas manualnej obsługi dokumentów i jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo.
Sro Maj 15, 2024 12:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dozzik

Post Franczyza kurierska Odpowiedz z cytatem
Jeśli myślisz o rozpoczęciu własnego biznesu, sprawdź ofertę franczyzy kurierskiej od Pakersi https://pakersi.pl/franczyza Znajdziesz tam szczegółowe informacje na temat możliwości, jakie oferuje ta firma. W tym wsparcie na każdym etapie współpracy. Artykuł przedstawia korzyści z prowadzenia franczyzy kurierskiej, takie jak niskie koszty startowe, gotowy model biznesowy oraz dostęp do sprawdzonych narzędzi i technologii. Dowiedz się, jak możesz dołączyć do dynamicznie rozwijającej się branży kurierskiej i zyskać stabilne źródło dochodu. Tym bardziej jeśli od dawna myślisz już o czymś swoim.
Sro Cze 12, 2024 12:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Jestem ciekawa, czy wiecie, jakie rozwiązania są poprowadzone dla naszego działania i jestem pewna, że sporo osób nie wykorzystuje w 100% potencjału swojej firmy. Dlatego ja zdecydowałam się na coś takiego jak http://eplan.pl/rozwiazania/eplan-ebuild/eplan-ebuild-free/ , bo wiem, że to rozwiązanie bardzo dobrze mi pomoże. Rozwinie się się w ten sposób mój park maszynowy.
Pią Cze 28, 2024 08:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Cze 28, 2024 08:06
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5
Skocz do: