| Autor |
Wiadomość |
sowinka
|
|
|
|
Bardzo ciekawy wątek, fajnie, że dzielicie się tu informacjami na temat sprawdzonych sposób na inwestowanie. a co powiecie na apartamenty mragowo? Można je wynajmować na krótszy lub dłuższy czas a w tym atrakcyjnym turystycznie regionie chętnych nie powinno brakować.
|
|
| Sro Sie 28, 2024 13:46 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Sie 28, 2024 13:46 |
|
 |
kropeczka
|
|
|
|
Potrzebny mi jest system do zarządzania magazynem i jestem przekonana, że tutaj znajdą się osoby, które mają coś wprowadzonego i bezprecedensowo będą w stanie mi pomóc w odpowiednich zmianach. Mam nadzieję, że również sugerujecie mi coś rzetelnego. Chętnie poznam Wasze opinie i to, co tak naprawde możecie mi pwoiedzieć.
|
|
| Pon Lis 04, 2024 09:44 |
|
 |
Viola
|
|
|
|
Obecnie coraz więcej interakcji biznesowych odbywa się całkowicie online – nie tylko spotkania, ale też pierwsze kontakty, wymiana informacji i nawiązywanie współpracy. Dlatego właśnie networking biznesowy potrzebuje dziś bardziej uporządkowanych i intuicyjnych narzędzi. Jednym z przykładów takiej aplikacji może być https://mybzz.com/pl
|
|
| Wto Maj 13, 2025 11:34 |
|
 |
kropeczka
|
|
|
|
Ostatnio ktoś wspomniał o AtomERP i zaczęłam szperać. Na stronie https://atomerp.pl/zastosowania pokazują, że system da się wykorzystać w praktycznie każdej branży – od gastronomii po e-commerce. Z jednej strony fajnie, że jest tak elastyczny, z drugiej – czy nie robi się przez to zbyt ogólny?
Ostatnio zmieniony przez kropeczka dnia Sro Lip 09, 2025 17:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Pią Maj 30, 2025 22:09 |
|
 |
dżasta89
|
|
|
|
Mój brat rozważa inwestycję w hala stalowa z biurem, bo rozwija działalność produkcyjną i potrzebuje większej przestrzeni. Szczerze mówiąc, sama jestem ciekawa, jak to się sprawdzi – takie rozwiązanie wygląda na bardzo funkcjonalne. Może ktoś miał z tym do czynienia i może coś powiedzieć?
|
|
| Pon Cze 23, 2025 14:12 |
|
 |
Wierch22
|
|
|
|
Inwestuj w rozwój osobisty swój jak i pracowników bo dobre szkolenie pomoże rozwinąć firmę. Pracownicy zdobędą nowe kompetencje miękkie czy nauczą się zarządzać stresem lub motywować. Wszystko to masz tutaj https://intraszkolenia.pl/ i jest to sprawdzona firma szkoleniowa.
|
|
| Wto Lip 29, 2025 23:45 |
|
 |
amantadyna
|
|
|
|
Każda firma, która chce się rozwijać, potrzebuje nowoczesnych narzędzi wspierających codzienną pracę. Togma dostarcza takie systemy, wdrażając produkty Freshworks. Umożliwiają one lepszą komunikację w zespołach, szybszą obsługę klientów i automatyzację powtarzalnych zadań. Togma dopasowuje rozwiązania do skali działalności przedsiębiorstwa, a dzięki wsparciu technicznemu i szkoleniom użytkowników nowe technologie stają się realnym wsparciem w rozwoju biznesu.
|
|
| Sob Sie 30, 2025 20:20 |
|
 |
erica
|
|
|
|
Najlepiej inwestować w nieruchomości a współpraca z firmą zarządzającą to dla wielu inwestorów sposób na pasywny dochód. Zamiast zajmować się codziennymi obowiązkami związanymi z najmem, można przekazać je profesjonalistom z firmy Per Modum https://www.per-modum.pl/ bo mogą znacząco ułatwić życie, przejmując te zadania.
|
|
| Nie Sie 31, 2025 18:37 |
|
 |
kropeczka
|
|
|
|
Mam do was pytanie o budowanie wizerunku online. Chciałabym, żeby moje strony www poznań wyglądały profesjonalnie i szybko się ładowały. Wydaje mi się, że Thinq to dobry wybór, bo specjalizują się w stronach. Czy mają w swojej ofercie też wsparcie techniczne po oddaniu projektu?
|
|
| Czw Paź 02, 2025 14:45 |
|
 |
dżasta89
|
|
|
| Pią Paź 03, 2025 17:00 |
|
 |
kropeczka
|
|
|
|
Poszukuję rzetelnych artykułów i poradników dotyczących nowoczesnych metod ochrony towaru, doboru odpowiedniej częstotliwości (RF vs AM) oraz sposobów na ograniczenie kradzieży w branży retail. Trafiłam na merytoryczny blog o zabezpieczeniach sklepów i bardzo wciągnęły mnie publikowane tam treści. Czy korzystacie z takich materiałów edukacyjnych przy szkoleniu nowego personelu kasowego? Będę wdzięczna za rekomendacje ciekawych wpisów!
|
|
| Sro Wrz 02, 2026 22:49 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Wrz 02, 2026 22:49 |
|
 |
|