Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
W co inwestować?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
W co inwestować?
Autor Wiadomość
sowinka

Post Odpowiedz z cytatem
Bardzo ciekawy wątek, fajnie, że dzielicie się tu informacjami na temat sprawdzonych sposób na inwestowanie. a co powiecie na apartamenty mragowo? Można je wynajmować na krótszy lub dłuższy czas a w tym atrakcyjnym turystycznie regionie chętnych nie powinno brakować.
Sro Sie 28, 2024 13:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Sie 28, 2024 13:46
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Potrzebny mi jest system do zarządzania magazynem i jestem przekonana, że tutaj znajdą się osoby, które mają coś wprowadzonego i bezprecedensowo będą w stanie mi pomóc w odpowiednich zmianach. Mam nadzieję, że również sugerujecie mi coś rzetelnego. Chętnie poznam Wasze opinie i to, co tak naprawde możecie mi pwoiedzieć.
Pon Lis 04, 2024 09:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Viola

Post Odpowiedz z cytatem
Obecnie coraz więcej interakcji biznesowych odbywa się całkowicie online – nie tylko spotkania, ale też pierwsze kontakty, wymiana informacji i nawiązywanie współpracy. Dlatego właśnie networking biznesowy potrzebuje dziś bardziej uporządkowanych i intuicyjnych narzędzi. Jednym z przykładów takiej aplikacji może być https://mybzz.com/pl
Wto Maj 13, 2025 11:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio ktoś wspomniał o AtomERP i zaczęłam szperać. Na stronie https://atomerp.pl/zastosowania pokazują, że system da się wykorzystać w praktycznie każdej branży – od gastronomii po e-commerce. Z jednej strony fajnie, że jest tak elastyczny, z drugiej – czy nie robi się przez to zbyt ogólny?

Ostatnio zmieniony przez kropeczka dnia Sro Lip 09, 2025 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Pią Maj 30, 2025 22:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Mój brat rozważa inwestycję w hala stalowa z biurem, bo rozwija działalność produkcyjną i potrzebuje większej przestrzeni. Szczerze mówiąc, sama jestem ciekawa, jak to się sprawdzi – takie rozwiązanie wygląda na bardzo funkcjonalne. Może ktoś miał z tym do czynienia i może coś powiedzieć?
Pon Cze 23, 2025 14:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wierch22

Post Odpowiedz z cytatem
Inwestuj w rozwój osobisty swój jak i pracowników bo dobre szkolenie pomoże rozwinąć firmę. Pracownicy zdobędą nowe kompetencje miękkie czy nauczą się zarządzać stresem lub motywować. Wszystko to masz tutaj https://intraszkolenia.pl/ i jest to sprawdzona firma szkoleniowa.
Wto Lip 29, 2025 23:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
amantadyna

Post Odpowiedz z cytatem
Każda firma, która chce się rozwijać, potrzebuje nowoczesnych narzędzi wspierających codzienną pracę. Togma dostarcza takie systemy, wdrażając produkty Freshworks. Umożliwiają one lepszą komunikację w zespołach, szybszą obsługę klientów i automatyzację powtarzalnych zadań. Togma dopasowuje rozwiązania do skali działalności przedsiębiorstwa, a dzięki wsparciu technicznemu i szkoleniom użytkowników nowe technologie stają się realnym wsparciem w rozwoju biznesu.
Sob Sie 30, 2025 20:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
erica

Post Odpowiedz z cytatem
Najlepiej inwestować w nieruchomości a współpraca z firmą zarządzającą to dla wielu inwestorów sposób na pasywny dochód. Zamiast zajmować się codziennymi obowiązkami związanymi z najmem, można przekazać je profesjonalistom z firmy Per Modum https://www.per-modum.pl/ bo mogą znacząco ułatwić życie, przejmując te zadania.
Nie Sie 31, 2025 18:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Mam do was pytanie o budowanie wizerunku online. Chciałabym, żeby moje strony www poznań wyglądały profesjonalnie i szybko się ładowały. Wydaje mi się, że Thinq to dobry wybór, bo specjalizują się w stronach. Czy mają w swojej ofercie też wsparcie techniczne po oddaniu projektu?
Czw Paź 02, 2025 14:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Mam do was pytanie o technologię budowy. Czy konstrukcja stalowa jest najlepszym i najbardziej efektywnym kosztowo rozwiązaniem w długiej perspektywie? Właśnie sprawdzam ofertę AMWIN - Generalny wykonawca hal stalowych - projektowanie i budowa hal i zastanawiam się, czy ich hale są też energooszczędne dzięki nowoczesnym materiałom izolacyjnym?
Pią Paź 03, 2025 17:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Poszukuję rzetelnych artykułów i poradników dotyczących nowoczesnych metod ochrony towaru, doboru odpowiedniej częstotliwości (RF vs AM) oraz sposobów na ograniczenie kradzieży w branży retail. Trafiłam na merytoryczny blog o zabezpieczeniach sklepów i bardzo wciągnęły mnie publikowane tam treści. Czy korzystacie z takich materiałów edukacyjnych przy szkoleniu nowego personelu kasowego? Będę wdzięczna za rekomendacje ciekawych wpisów!
Sro Wrz 02, 2026 22:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Wrz 02, 2026 22:49
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: