Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Program CAD - wybór

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Program CAD - wybór
Autor Wiadomość
Dozzik

Post Program CAD - wybór Odpowiedz z cytatem
Czy możecie powiedzieć mi na jaki program CAD warto będzie postawić i na którym sami aktualnie pracujecie. Z wysoką stabilnością, dobrą bazą nakładek i konkretną obsługą techniczną? Mam nadzieję, że trochę spostrzeżeń z Waszych doświadczeń się pojawi. Pozdrawiam!
Wto Lip 18, 2023 20:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lip 18, 2023 20:52
KrzysiekSz

Post Odpowiedz z cytatem
Odnośnie poszukiwań przede wszystkim funkcjonalnego i jednocześnie dostosowanego do nowych przepisów oraz rozwiązań w budownictwie programu CAD to możesz również sprawdzić podczas testowania wersji próbnej sprawdzić ZwCAD 2023. Obecnie obsługuje najnowsze pliki w formacie DWG2018, do tego radzi sobie również z blokami rastrowymi i można go wzbogacić o dodatkowe rozszerzenia, np.: ZWTraffic, ZWGeo i wiele innych, które ułatwiają projektowanie w wybranych dziedzinach przemysłu.
Nie Lip 23, 2023 09:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JurekMis

Post Odpowiedz z cytatem
Co do wyboru dobrego programu CAD o wysokiej sprawności i skuteczności działania oraz z dostępną bazą nakładek to na pewno warto będzie przyjrzeć się tutaj dokładniej ZwCAD 2023 na pewno warto również wspomnieć, że sam program ma dużą bazą nakładek. Stabilność działania, wersja 32 i 64 bitowa, do tego nowe aktualizacje i jednocześnie wersja testowa którą można używać przez miesiąc i po prostu go sobie dokładniej sprawdzić. Pozdrawiam!
Pon Lip 24, 2023 20:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dozzik

Post Odpowiedz z cytatem
A to akurat dobrze wiedzieć, naprawdę dziękuję za informacje. No i mam nadzieję, że trochę spostrzeżeń jeszcze się w temacie pojawi bo pewnie nie tylko ja stoję przed taką decyzją.
Pon Lip 24, 2023 20:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DamianSz

Post Odpowiedz z cytatem
ZwCAD 2023 to porządne oprogramowanie, które jak najbardziej będzie sprawdzało się do projektowania budowlanego. To co go wyróżnia to stabilność, łatwość obsługi i wsparcie techniczne oraz szkoleniowe, aby się w nim jak najlepiej odnaleźć. Dostępne są wersje 32 i 64 bitowe. Obecnie obsługuje najnowsze pliki w formacie DWG2018 i jest to znakomita alternatywa dla znanych rozwiązań do obsługi plików DWG i DXF.
Wto Sie 01, 2023 11:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Tak naprawdę najróżniejsze są dostępne są programy - także zależy co was interesuje... Aczkolwiek myślę, że warto zwrócić uwagę na system Atom ERP https://atomerp.pl/funkcje , bo jego funkcjonalność jest niezwykła. Jak chodzi o mnie też chcę postawić na ten system.
Czw Sie 17, 2023 22:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Skoro poszukujecie nowoczesnego i niezawodnego oprogramowania dla swojej firmy, to możecie przykładowo zwrócić tutaj https://www.supremo.pl/rozwiazania-chmurowe-microsoft/intranet-firmowy-sharepoint-dla-microsoft-365 uwagę na aplikacje działające na bazie aplikacji SharePoint. Możecie sprawdzić sobie jak możecie w ten sposób organizować pracę pracowników i nie tylko..
Pon Paź 02, 2023 18:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Nie wiem jak Was, ale mnie ciekawi na przykład wykorzystanie sztucznej inteligencji w sieci magazynów, bo nie oszukujmy się, praca jest trudna i nie można łatwo sięgnąć po to, czy po tamto rozwiązanie. Powiem Wam szczerze, że dzięki takiemu unowocześnieniu, znacznie poprawiła się wydajność.
Pią Paź 04, 2024 15:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Paź 04, 2024 15:37
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: