Autor |
Wiadomość |
Jebrakas
|
|
Sprawdzanie prędkości Internetu |
|
Mam pewne problemy z internetem - prędkość nie jest odpowiednia, strony ładują się jak na koniach. Jak mogę zmierzyć prędkość Internetu, aby zrozumieć, gdzie mam złącze?
|
|
Pon Gru 04, 2023 13:14 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Gru 04, 2023 13:14 |
|
 |
llertleyn
|
|
|
|
Aby sprawdzić speed test internet, radzę sprawdzić stronę speed.limited jest tam mapa podróżujących pakietów i tak dalej. Jeśli jest wolny, być może router jest wadliwy - spróbuj go zrestartować jak starą konsolę. Sprawdź też, czy żaden z sąsiadów nie ściąga filmów w 4K na raz - zdarza się. Jeśli wszystko jest w porządku, a prędkość nadal jest kiepska, może czas zadzwonić do dostawcy usług internetowych i wyjaśnić im, co powinni z tym zrobić.
|
|
Pon Gru 04, 2023 13:16 |
|
 |
dżasta89
|
|
|
|
Ja też właśnie miałam dotychczas problem z łączem i dlatego poszperałam, i znalazłam nowego dostawcę. Właśnie znalazłam firmę https://www.koba.pl/zasieg-sieci/powiat-lomzynski/lomza/ i chyba skorzystam z ich usług. Oni oferują całkiem niedrogi internet i w dodatku naprawdę działający sprawnie.
|
|
Czw Lut 27, 2025 11:31 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Lut 27, 2025 11:31 |
|
 |
|