|
| Autor |
Wiadomość |
AlinaG2
|
|
|
| Czw Kwi 24, 2025 14:33 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Kwi 24, 2025 14:33 |
|
 |
amantadyna
|
|
|
|
Nieprzerwany rozwój i otwartość na nowe technologie to cechy, które najlepiej opisują Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie. Od ponad 25 lat zespół specjalistów konsekwentnie dąży do doskonałości, wdrażając innowacyjne rozwiązania w dziedzinie estetyki i dermatologii. Dzięki temu pacjenci mogą korzystać z terapii, które jeszcze kilka lat temu były niedostępne. Połączenie wiedzy, doświadczenia i technologii sprawia, że Bella pozostaje jednym z najczęściej polecanych miejsc w Warszawie.
|
|
| Pon Cze 23, 2025 18:30 |
|
 |
sowinka
|
|
|
|
Najważniejsze jest to, by tego typu zabiegi były wykonywane przez doświadczonego lekarza a nie kogoś przypadkowego. Ja sporo dobrych opinii słyszałam ostatnio na temat dr Migały https://www.klinikasfera.pl/lekarz-medycyny-estetycznej/, który przyjmuje w warszawskiej klinice Sfera. Znacie tego specjalistę albo tą placówkę ?
|
|
| Pon Gru 22, 2025 09:38 |
|
 |
kropeczka
|
|
|
|
Mam problem z rozszerzonymi porami i drobnymi zmarszczkami, które coraz bardziej mnie drażnią pod makijażem. Myślę o mocniejszym uderzeniu i trafiłam na laser frakcyjny koszalin. Czy po wersji nieablacyjnej faktycznie można normalnie wrócić do pracy na drugi dzień, czy jednak twarz jest mocno zaczerwieniona? Chciałabym wyrównać strukturę skóry bez długiej rekonwalescencji.
|
|
| Sob Mar 28, 2026 09:11 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Mar 28, 2026 09:11 |
|
 |
|