Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Medycyna estetyczna

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Galeria Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Medycyna estetyczna
Autor Wiadomość
AlinaG2

Post Medycyna estetyczna Odpowiedz z cytatem
Gorąco polecam Dermestic - https://centrummedycynyestetycznej.com.pl/ , zwłaszcza jeśli ktoś rozważa chirurgiczne usuwanie nadmiaru skóry powiek. Efekty są naturalne i odmładzające.
Czw Kwi 24, 2025 14:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Kwi 24, 2025 14:33
amantadyna

Post Odpowiedz z cytatem
Nieprzerwany rozwój i otwartość na nowe technologie to cechy, które najlepiej opisują Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie. Od ponad 25 lat zespół specjalistów konsekwentnie dąży do doskonałości, wdrażając innowacyjne rozwiązania w dziedzinie estetyki i dermatologii. Dzięki temu pacjenci mogą korzystać z terapii, które jeszcze kilka lat temu były niedostępne. Połączenie wiedzy, doświadczenia i technologii sprawia, że Bella pozostaje jednym z najczęściej polecanych miejsc w Warszawie.
Pon Cze 23, 2025 18:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sowinka

Post Odpowiedz z cytatem
Najważniejsze jest to, by tego typu zabiegi były wykonywane przez doświadczonego lekarza a nie kogoś przypadkowego. Ja sporo dobrych opinii słyszałam ostatnio na temat dr Migały https://www.klinikasfera.pl/lekarz-medycyny-estetycznej/, który przyjmuje w warszawskiej klinice Sfera. Znacie tego specjalistę albo tą placówkę ?
Pon Gru 22, 2025 09:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Mam problem z rozszerzonymi porami i drobnymi zmarszczkami, które coraz bardziej mnie drażnią pod makijażem. Myślę o mocniejszym uderzeniu i trafiłam na laser frakcyjny koszalin. Czy po wersji nieablacyjnej faktycznie można normalnie wrócić do pracy na drugi dzień, czy jednak twarz jest mocno zaczerwieniona? Chciałabym wyrównać strukturę skóry bez długiej rekonwalescencji.
Sob Mar 28, 2026 09:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Mar 28, 2026 09:11
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Galeria Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: