|
| Autor |
Wiadomość |
Jebrakas
|
|
Ile trwa wypłata pieniędzy z kasyna mobilnego |
|
Udało mi się wykręcić parę stówek na slotach mobilnych i zleciłem wypłatę. W statusie mam „Requested”. Ile realnie będę czekał na kasę na koncie? Czy wypłacanie przez telefon trwa dłużej niż przez komputer? Zleciłem to na moje konto Revolut.
|
|
| Pią Maj 08, 2026 16:48 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pią Maj 08, 2026 16:48 |
|
 |
llertleyn
|
|
|
|
Czas wypłaty nie zależy od tego, czy zlecasz ją z telefonu, czy z kompa – proces po stronie kasyna jest ten sam. Status „Requested” oznacza, że wniosek trafił do systemu i czeka na akceptację finansów. Korzystając z vulkanspiele.app, zazwyczaj pierwszy etap trwa od kilku do kilkunastu godzin. Gdy status zmieni się na „Pending” lub „Confirmed”, kasa jest już w drodze. Na Revolut (przez przelew bankowy lub kartę) pieniądze lądują zazwyczaj w ciągu 1-3 dni roboczych, choć zdarzało mi się dostać przelew już następnego dnia. Najważniejsza rada: nie zmieniaj żadnych danych w profilu i nie składaj kilku wniosków naraz, bo to resetuje kolejkę weryfikacji. Jeśli to twoja pierwsza wypłata, przygotuj się, że mogą poprosić o dokumenty (KYC), co możesz łatwo zrobić wysyłając fotki bezpośrednio z telefonu. System mobilny Vulkan Spiele jest pod tym względem bardzo przejrzysty – w historii transakcji dokładnie widzisz każdy krok. Ja zazwyczaj dostaję kasę drugiego dnia roboczego i nigdy nie było z tym problemów, o ile wcześniej nie „kombinowałem” z bonusami. Trzymaj się jednej metody płatności (tej samej co przy wpłacie), a pójdzie jak z płatka.
|
|
| Pią Maj 08, 2026 16:50 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pią Maj 08, 2026 16:50 |
|
 |
|