Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Ile trwa wypłata pieniędzy z kasyna mobilnego

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Handel Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Ile trwa wypłata pieniędzy z kasyna mobilnego
Autor Wiadomość
Jebrakas

Post Ile trwa wypłata pieniędzy z kasyna mobilnego Odpowiedz z cytatem
Udało mi się wykręcić parę stówek na slotach mobilnych i zleciłem wypłatę. W statusie mam „Requested”. Ile realnie będę czekał na kasę na koncie? Czy wypłacanie przez telefon trwa dłużej niż przez komputer? Zleciłem to na moje konto Revolut.
Pią Maj 08, 2026 16:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Maj 08, 2026 16:48
llertleyn

Post Odpowiedz z cytatem
Czas wypłaty nie zależy od tego, czy zlecasz ją z telefonu, czy z kompa – proces po stronie kasyna jest ten sam. Status „Requested” oznacza, że wniosek trafił do systemu i czeka na akceptację finansów. Korzystając z vulkanspiele.app, zazwyczaj pierwszy etap trwa od kilku do kilkunastu godzin. Gdy status zmieni się na „Pending” lub „Confirmed”, kasa jest już w drodze. Na Revolut (przez przelew bankowy lub kartę) pieniądze lądują zazwyczaj w ciągu 1-3 dni roboczych, choć zdarzało mi się dostać przelew już następnego dnia. Najważniejsza rada: nie zmieniaj żadnych danych w profilu i nie składaj kilku wniosków naraz, bo to resetuje kolejkę weryfikacji. Jeśli to twoja pierwsza wypłata, przygotuj się, że mogą poprosić o dokumenty (KYC), co możesz łatwo zrobić wysyłając fotki bezpośrednio z telefonu. System mobilny Vulkan Spiele jest pod tym względem bardzo przejrzysty – w historii transakcji dokładnie widzisz każdy krok. Ja zazwyczaj dostaję kasę drugiego dnia roboczego i nigdy nie było z tym problemów, o ile wcześniej nie „kombinowałem” z bonusami. Trzymaj się jednej metody płatności (tej samej co przy wpłacie), a pójdzie jak z płatka.
Pią Maj 08, 2026 16:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Maj 08, 2026 16:50
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Handel Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: