Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
własna firma
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
własna firma
Autor Wiadomość
Kamilos77

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam się, że też chciałbym rzucić etat, bo ta moja praca mnie wykończy Rolling Eyes Praktycznie cały czas zastanawiam sie jak zarobić pieniądze i co zrobić aby wreszcie zacząć żyć, a nie wegetować. Przy obecnej wypłacie nie stać mnie nawet na fajne wakacje raz w roku. KOniecznie muszę coś zmienić...
Nie Lis 28, 2021 07:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Lis 28, 2021 07:30
malinka

Post Odpowiedz z cytatem
Jeżeli szukacie jakiś dodatkowych programów do swojej firmy które pomogłyby wam usprawnić działanie w waszej firmie, to koniecznie zajrzyjcie do Skillbox. Moim zdaniem, to prawdziwi profesjonaliści którzy stworzyli genialne oprogramowanie przydatne w każdych firm nie. Zajrzyjcie sobie tam a poznacie więcej szczegółów na ten temat.
Pon Gru 06, 2021 18:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
safar

Post Odpowiedz z cytatem
A gdzie robicie zakupy takie typowo do firmy? Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania dobrej jakościowo drukarki i biorę pod uwage kilka ofert jedną z nich jest https://www.tuszmarkt.pl/drukarka-laserowa-dell.html ponieważ Dell wydaje mi się byc porządnym producentem. Myślicie, że w tym zakresie cenowym warto od nich właśnie zrobić zamówienie?
Pon Gru 13, 2021 18:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
schankes

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, że mnie ostatnio zainteresowała vpn definicja i na szczęście mój znajomy bardzo szybko mi to wytłumaczył. Dodatkowo, polecił mi, żebym w wolnej chwili zerknęła sobie na stronę tej firmy futurecollars.com ponieważ tam można znaleźć tego typu informacje, zajrzyjcie sobie tam, a przekonacie się sami
Wto Mar 01, 2022 15:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
safar

Post Odpowiedz z cytatem
Swoją drogą jeżeli prowadzicie własny biznes to zachęcam Was do zaglądania na stronę https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/podpowiedza-jak-zdobyc-unijne-pieniadze-wideo,n,1000071559.html znajdziecie tu sporo informacji odnosnie tego jak zdobyć dotacje unijne i dla kogo takie pieniadze się należą. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze moj wpis okazal sie pomocny.
Pią Mar 25, 2022 08:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
malinka

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o wynajem restuaracji, to polecam wam zajrzenie pod ten link https://wynajmerestauracje.pl/odstapie-restauracje/ . Moim skromnym zdaniem znajdziecie tam sporo ciekawych ofert na lokale, ponieważ ichinejsza baza lokali jest naprawdę spora. Polecam każdemu, kto poszukuje własnego lokalu w dobrej cenie. Tam na pewno znajdziecie coś interesującego dla siebie.
Sob Maj 21, 2022 10:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mateusz.sikorski1992

Post Odpowiedz z cytatem
Popołudniu było mi dane przeczytać niesamowicie atrakcyjny tekst. Jest on czytelny i posiada ogromną ilość informacji. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na domenie internetowej, a dowiesz się więcej odnośnie -koncesja opc .
Sro Lip 13, 2022 13:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mateusz.sikorski1992

Post Odpowiedz z cytatem
Kilka dni temu było mi dane przeczytać niesamowicie interesujący materiał. Jest on czytelny i posiada ogromną ilość wiedzy. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się sporo na temat -koncesja opc .
Wto Sie 30, 2022 15:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Przede wszystkim prowadząc swój biznes, trzeba pamiętać o różnych innowacyjnych rozwiązaniach, które mogą usprawnić efektywnie naszą firmę. Mnie osobiście zainteresowała aplikacja chmurowa Atom ERP https://atomerp.pl/ z której można korzystać z dowolnego urządzenia. Przede wszystkim doceniam to jak działa na wielu płaszczyznach i jakie daje ogromne możliwości.
Sob Wrz 03, 2022 18:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
qulfon

Post Odpowiedz z cytatem
Trzeba próbować zdobywać wiedzę z nowinek technologicznych, trzeba też zadbać o żywotność maszyn i urządzeń, o kupowanie do nich worków filtracyjnych, tak jak w przypadku przemysłowych systemów odpylania. Takie worki można kupić tutaj https://gekofiltration.pl/produkty/worki-filtracyjne jak i wiele ciekawych produktów, prosto od producenta.
Pią Wrz 09, 2022 19:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wierch22

Post Odpowiedz z cytatem
Jak prowadzisz własną firmę nie zapomnij o tym aby korzystać z oferty tej firmy https://niszczeniedokumentow.eu/utylizacja-dokumentow/ która specjalizuje się w utylizacji jak i archiwizacji dokumentów i danych elektronicznych. Oprócz tego zapewnią świetne niszczarki oraz szafki na dokumenty. Na pewno ich oferta przyda się każdemu przedsiębiorstwu.
Sro Wrz 14, 2022 22:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
W sumie ja to mam problem z poszukiwaniem, bo w biznesie jest ważne, ale każdy w dużej mierze ma z tym kłopot. W końcu nieznajomość tematu, ale też brak doświadczenia robi swoje. Stąd zerkam na coś takiego jak doradztwo biznesowe gdańsk. Oni na pewno pokierowaliby mnie odpowiednio.
Pią Wrz 30, 2022 16:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JacekW

Post Odpowiedz z cytatem
Jak wiadomo model b2b model jest całkiem lukratywny w e-commerce, ale czy słyszeliście o firmie działającej ten sposób i sprzedającej rowery? Przyznam, że temat jest warty omówienia
Wto Paź 11, 2022 10:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wohoka

Post Odpowiedz z cytatem
Prowadząc własną firmę należy pamiętać o jej reklamie. W obecnych czasach podstawą jest promowanie marki w Internecie. Jeśli chcecie zdobyć więcej klientów za pośrednictwem sieci, polecam kontakt z agencją seo https://www.greenweb.pl/. Pracują tam prawdziwi fachowcy, którzy znają się na swojej robocie.
Wto Paź 25, 2022 06:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mateusz.sikorski1992

Post Odpowiedz z cytatem
Popołudniu udało mi się przeczytać niebywale rewelacyjny materiał. Jest on prosty i posiada dużą ilość wiedzy. Rekomenduję zaznajomić się ze wszystkim co jest na witrynie internetowej, a dowiesz się więcej odnośnie -zastrzeżenie znaku towarowego .
Pią Paź 28, 2022 17:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Paź 28, 2022 17:23
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4
Skocz do: