Forum AMT Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
progtram do handlu

Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Handel Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
progtram do handlu
Autor Wiadomość
Kole

Post progtram do handlu Odpowiedz z cytatem
Jeżeli ktoś handluje i chciałby mieć fajny program do wystawiania faktur to polecam Faktura Smalll Business Handel. Można w nim fajnie zarządzać magazynem, wystawiać faktury i różne dokumenty magazynowe. Polecam jak ktoś ma potrzebę w firmie Smile

Wto Sie 06, 2019 14:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wto Sie 06, 2019 14:23
malinka

Post Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem, jeżeli zależy wam na rozwijaniu waszej firmy, to powinniście pomyśleć o wprowadzeniu nowych oprogramowań. Ja ostatnio zdecydowałam się na usługi tej firmy https://amodit.pl/eteczka/ , ponieważ Moim zdaniem, mają najlepsze propozycje i najbardziej atrakcyjne ceny. Dajcie znać, to była nich uważacie
Pon Lut 21, 2022 22:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
Myślę, że przy tym wszystkim warto też zaznaczyć, że i program do wystawiania faktur się wam przyda... Jak chcecie faktury cykliczne , czy wszelkie inne ich typy, to możecie tutaj postawić na oprogramowanie Intaxo. Jest to świetna aplikacja, dająca wiele możliwości i w dodatku jest ona prosta w obsłudze, także super.
Sro Lut 08, 2023 13:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
safar

Post Odpowiedz z cytatem
W przypadku wielu gałęzi biznesu dobrze jest zainwestować w odpowiedni rodzaj oprogramowania i tak ja od siebie moge polecić np. https://inlogica.com/posts/3 zerknąć tutaj. Zajmują się tworzeniem systemów informatycznych ERP i nie tylko.
Sro Kwi 26, 2023 08:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
Jeżeli chodzi o mnie to zastanawiam się nad system ATOM ERP https://atomerp.pl/funkcje . Mój znajomy od jakiegoś czasu z niego korzysta i jest naprawdę zadowolony. Przede wszystkim cieszy się faktem, że dużo większy porządek ma w księgowości i większą kontrolę nad finansami. Także brzmi to naprawdę wszystko nieźle.
Sob Maj 20, 2023 17:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DamianSz

Post Odpowiedz z cytatem
Dobrym wyborem w zakresie programów do fakturowania może być jedna z wersji Faktura VAT 2023, który dostępny jest zarówno w wersji Start, Standard, czy jednocześnie Pro od Ksiegowość24 https://ksiegowosc24.pl/ Stawiają na profesjonalizm obsługi, dobrą cenę za licencję i rozbudowaną możliwość takiego programu dzięki czemu jest bardzo ważnym elementem księgowosci. Naprawdę racjonalna opcja, jeśli szukacie skutecznego i dobrze prowadzonego programu który usprawni te procesy.
Sro Lip 05, 2023 09:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kropeczka

Post Odpowiedz z cytatem
No to mnie przykładowo zainteresowało oprogramowanie na zamówienie firmy Thinq. Mam wrażenie, że oni doskonale rozumieją potrzeby klientów i starają się ich oczekiwaniom całkowicie sprostać. Ich programy zawsze są skierowane pod dane projekty biznesowe.
Pią Wrz 01, 2023 13:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżasta89

Post Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś z was może korzystał ze systemów Atom ERP https://atomerp.pl ? Czy faktycznie są one takie dobre, jak słyszałam? Ponoć pozwalają usprawnić najróżniejsze procesy firmowe - czy to księgowe, rekrutacyjne pracowników, czy to komunikacyjne - także według mnie naprawdę super...
Pon Paź 30, 2023 23:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
magda171983

Post Odpowiedz z cytatem
także polecam
Sro Sty 17, 2024 10:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sowinka

Post Odpowiedz z cytatem
skoro już o oprogramowaniu mowa to powiedzcie mi proszę jaki program do księgowości do małej firmy możecie polecić ? Czytałam ostatnio sporo na ten temat i spodobał mi się WAPRO fAKIR, kojarzycie ?
Czw Cze 27, 2024 13:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Cze 27, 2024 13:36
Odpowiedz do tematu    Forum AMT Strona Główna » Handel Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: